Alt under kontroll? Kontroll er feigt.

Årets langtur, denne gangen til Mexico, nærmer seg med særdeles effektive stormskritt. Og med avreise søndag ettermiddag (i morgen med andre ord) bør vel egentlig de fleste brikkene være pent og pyntelig på plass. Eller..?

Men som mange av dere vet: «Bør» og «er» er ikke alltid i perfekt symbiose. Skal vi kanskje våge oss på en bitteliten statusrapport?

Eldstemann dro på korpstur til Sverige tidligere i uka og vi oppdaget tilfeldigvis – rett før han dro – at planlagt hjemkomst ville vært etter at vi hadde dratt til flyplassen! Javel, da blir det til å ta toget hjem tidligere da. Alternativet hadde vært å hoppe av på flyplassen og reise til Mexico i full korpsuniform.

Våre to minste har siste forestilling i stykket de er med i på Trøndelag Teater i kveld, med tilhørende fest etterpå. Dette engasjementet har innebært skytteltrafikk til og fra teateret hver dag de siste tre månedene. Ikke misforstå, det har først og fremst vært fryktelig morsomt!

Min bedre halvdel har i tillegg til jobben hatt spilleoppdrag på kveldstid i det siste. Pluss en aldri sinende strøm med transporttjeneste av barn.

Jeg selv hadde siste nattevakt natt til fredag. Stod så opp altfor tidlig for å låne en stor bil for frakting av nyinnkjøpte hagemøbler fredag ettermiddag. Tidlig opp lørdag for å stappe samme bil full av skrot (fikk hjelp av ene poden da) og kjøre til fyllinga. Et par kjappe ærender på hjemveien, inkludert bilbytte, før det nå snart er på’n igjen etter en kjapp middag: Det er selvfølgelig booket spilling med bandet i Meldal i kveld. Hvorfor sa jeg egentlig ja til det? Jaja, blir vel artig.

Kan noen forresten svare på hvor de siste ukene ble av? Kom vi plutselig for nære et såklart svart hull? Jeg aner ikke.

Alt som vanlig hos kaosfamilien med andre ord.

Men for all del. Ifølge mine iskalde beregninger er det aller meste på plass nå. At jeg mest sannsynlig kommer til å tilbringe den første uka i nær komatøs tilstand får så være. Nå blir det ferie folkens! Årets desiderte høydepunkt. Til tross for styr med alt fra gjenstridige detaljer i planleggingen, altfor få timer i døgnet (dette er for dårlig!) og pakking blir det tur. Og den turen blir garantert helt perfekt!

Følg med framover for løpende oppdateringer godtfolk.

Vent litt nå. Hva var det jeg pratet om nettopp? Pakking..? Pakking?!

OK. Jeg må bare… ordne noe. Snakkes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s